Свирка за примамване на хищници

  • Производител: Други.......
  • Модел: Nordik Crying Bird
  • Наличност: В наличност
  • 63.00лв.Инструкции

Nordik Crying Bird е специално разработена да имитира звуците на птици бедствие. Тези звуци са много ефективни и можете да примамите много успешно хищници(чакали,лисици и др.)

За да имитирате птица в беда с размери на кълвач, надувайте на къси и интензивни интервали въздуха като,вкарвате едновременно звука тррр,тррр,тррр в свирката.Можете да погледнете този клип и да използвате звука за ориентир при тренировките, където кълвач издава звук в беда при улавянето му в мрежа при опръстеняване.

За да имитирате звуци на малки птици в беда, трябва да направите следната комбинация : надуйте внимателно(тук не се „вкарва звука трррррр в свирката) и след това вдишайте назад през свирката, и надуйте отново напред.Може да редувате различни комбинации от повторения.Звукът се имитира изключително лесно и без никакви усилия.

Ако надуете с равни и къси интервали въздух ще получите много реалистичен звук на заек в беда.

Имитирайте в звуците в продължение на 20-30 секунди,през интервали от 1-2 минути. Повтаряйте 15-30 минути за всяка една позиция.

Важно!!!С тази свирка ще имате  най-голям успех и е най-подходяща за късна пролет и през лятото.През тези периоди в годината птиците мътят или имат малки в гнездата и са лесна плячка за хищниците.Вероятността хищник да намери гнездо с малки или мътеща птица е много по-голяма, от колкото малки зайчета или заек в беда. 

ВАЖНО!!!Подавайте звука от диафрагмата, не от бузите.


Моля, посетете уеб сайта на www.nordikpredator.se и участвайте си в конкурса, Game calling. За целта е необходимо да направите снимка на вашата слука с примамките на Nordik predator,която е използвана , да я изпратите на мейл lockavilt@nordikpredator.se  с кратко описание на случката,вашите имена,калибър,дистанция и време на примамване на дивеча.