Обувки DAKAR V.69

  • Производител: GRI Sport
  • Модел: DAKAR V.69
  • Наличност: В наличност
  • 127.00лв.Обувки, DAKAR V.69 GRITEX, есен-зима; кожа.

Grisport. Нова енергия в производството на обувки!
Комфортът е  мисия от първостепенно значение за Grisport SpA, която е производител на обувки за свободното време, туризъм и професионални занимания от 1977 година насам.
Обувките с марка Grisport са не просто удобни, но също така модерни и технологични – винаги на изключително високо ниво, в колекции от над 5 000 модела. Grisport е италиански производител, осъществяващ дейността на територията на 40 000 кв . м. производствена площ с помощта на повече от 2 000 работници.
Основни черти на технологиите използвани при производство на обувки с марката  Grisport
SUPPORT SYSTEM® е изключително ефективна система за пасване на обувката към ходилото, създадена да осигури перфектен контрол на крака чрез отлично прилягане на обувката към ходилото във всяка една фаза на движението. Обувките винаги прилягат удобно и безопасно. Нашата патентована система SUPPORT SYSTEM® е последно еволюционно стъпало от добре познатите вече и тествани системи на Гриспорт за стабилизиране на ходилото, която осигурява възможност на крака да застава винаги правилно и да се избегнат навяхвания на крайниците.

SYMPATEX® е най-добрата непорьозна мембрана, която е пришита невидимо между външния материал и подплатата на обувката. SYMPATEX® е 100% водоустойчива, предпазва от проникване на вятър и последващата от това загуба на топлина. Има разтегливост до 300% във всяка посока и е извънредно дишаща.

GRITEX® е защитна мембрана, отблъскваща водата. Нейната структура е устойчива на вода и сняг, и предпазва от студ. Топлите ходила са гарантирани, дори и в най-студените и най-влажни дни. Оригинален и екзклузивен продукт на Гриспорт. GRITEX® е водоотблъскваща, но не 100 % водоустойчива мембрана.

CORDURA® е материал (плат), който се явява ключов елемент във всички висококачествени трекинг обувки и обувките наподобяващи брезент. Забележителната стабилност и отлична устойчивост на прокъсвания и продупчвания гарантират дългогодишна употреба.

VIBRAM® - подметките от VIBRAM® са създадени, за да предложат максимум сигурност, удобство и стабилност дори и на най-взискателните потребители. В своя повече от 60 годишен опит  с VIBRAM® се произвеждат 50 различни съчетания и 400 модела, и всеки от тях преминава успешно всякакви груби тестове и строги контроли. Подметките VIBRAM® правят обувката най-добрата за носене. Успехът на VIBRAM® е граден в продължение на години, с цел да бъдат постигнати най-добрите резултати и в търсене на съвършенство. VIBRAM® понастоящем е познат като най-стабилната и ефективна гума за външни подметки в целия свят.

SPOTEX® е защитна подплата, която предпазва ходилата при сняг и дъжд така, че те да не проникват в обувката благодарение на нейната порометрична структура. Изпотяването лесно се изпарява през хилядите микропори. Краката остават сухи и топли, без значение колко е студено и влажно навън. Оригиналната SPOTEX® защита е удобство за краката. Ето това можете да очаквате от Гриспорт.